реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Волонтери нафестивалили в Чернігові 11 тисяч для ОУН і ДУК

Перший волонтерський фестиваль в підтримку добровольців відбувся. Тривав він два дні і зібрав тисячі учасників.

Відкривали фестиваль феєрично із виступу кінно-спортивної трупи "Козацький герць". Козаки зарядили фестиваль неймовірною енергією. Варто зауважити, що їхній виступ коштує не дешево. Але для волонтерів - виступ безкоштовний!

Дуже допомогли хлопці з ПЧС та "Соти". Виставка муляжів зброї пройшла на "ура". Тішить, що молоде покоління цікавиться зброєю і поводженням з нею. Не менш популярним був тир. Черга з бажаючих влучити Путіну між очей не розсмоктувалася до самісінького вечора. Жінок переважно цікавила тактична медицина. Майстер-клас по ній провели Олександр Максимець та Наталія Нос - члени "Білих беретів", які врятували на передовій не одне людське життя.

На фестивалі всіх бажаючих пригощали запашним кулішем, рибною юшкою та пловом. Дякуємо козакам та нашому славному воїнству за польові кухні, а пану Андрію Лісовому за смачнючий плов. Достукатися до глибини української душі спробували барди. Дякуємо барду "Правого Сектора", бійцю ДУК Олексію Бику за "Добровольців Божої чоти" та інші змістовні пісні. До речі, Олексій родом із Сосниці. А Олександру Бондарю дякуємо за повстанські мотиви та вже народну "Он воюет на Донбассе"...

Крапку у проведенні першого дня фестивалю поставили фаєршоущики. Варто зауважити, що всі, хто виступав, приймав участь чи допомагав нам, робили це безкоштовно.

Другий день фестивалю нічим аж надто феєричним не визначився. Хіба що особливим кулішем, холодним лимонадом та популярним тиром. Ну і майстер-класами з плетіння кікімор.

Зібрали більше 11 тисяч гривень, які підуть на закупівлю форми для бійців ДУК (ПС) і ОУН. Точний звіт по скриньках надамо згодом. Волонтери теж люди і два дні на ногах далися взнаки.

Віталій НАЗАРЕНКО



Теги:добровольці, волонтери, російсько- українська війна, Дук, ОУН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar