реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Суд підтвердив права добровольця

Деснянський суд Чернігова встановив юридичний факт участі добровольця Олександра Бабіча в бойових діях, пов’язаних з захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Про це повідомила керівник Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» в Чернігівській області Оксана Голубова.

За її словами, юристи правового центру «Справедливості» подали заяву на встановлення юридичного факту участі в АТО та супроводжували справу в суді.

«Боєць Олександр Бабіч у складі добровольчого батальйону ОУН захищав і зараз захищає Україну. Тому він має повне право на статус учасника бойових дій», - сказала вона.
Голубова додала, що чернігівська команда Руху «Справедливість» продовжить боротьбу за те, щоб добровольці, які захищали Україну в боях з усіх регіонів мали однакові права з учасниками бойових дій.

Чернігівець Олександр Бабіч брав участь у проведенні антитерористичної операції в зоні її проведення в Донецькій області в період з 21 лютого 2015 з короткими періодами ротації. Починав стрільцем в селі Піски Ясинуватського району Донецької області.
Його участь в антитерористичній операції підтверджена не тільки свідченнями та довідками, офіційними даними, а також нагородами, фото- відеоматеріалами, наказами.



Теги:добровольці, російсько- українська війна, Деснянський суд Чернігова, ОУН


Читайте також



Коментарі (0)
avatar