реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Володимиру Хоменку -- 54!

Сьогодні свій 54-й день народження святкує голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Комунальна газета «Деснянська правда», яка написала, що Хоменко « щось-таки знає у цьому житті, … бо його не раз уже і «звільняли» за ці роки ті, хто легко входить до найвищих кабінетів на Печерських пагорбах, і навіть з вилами (не бутафорськими, а «бойовими») йшли на нього, а він незворушно і впевнено, небагатослівно і врівноважено тримає кермо області. Не тримається за нього, а тримає!»

Для святкування він традиційно взяв у Президента відпустку і, таким чином, уникає публічних виявів нещирої любові (бо щирі дорогу знайдуть).

Володимир Хоменко був призначений главою виконавчої влади області 6 років тому. І єдиний з "помаранчевих" губернаторів залишився у своєму кріслі при зміні влади. Що вже саме по собі є феноменом. Нині, схоже, групування Льовочкіна, який хоче "перезавантажити владу", готуючи другий строк на президентство Януковичу (інші строки у нього були), і дав "відмашку" на бродіння з вилами проти Хоменка. Але тут ще бабка надвоє гадала -- Володимира Хоменка уже стільки разів "знімали", і послом у Білорусь "відправляли", і головою ДУСі "ставили", що краще зачекати з прогнозами...

Редакція газети "Сіверщина" щиро вважає, що в сьогоднішніх умовах кращого глави області й бути не може. Зауважте, що це каже газета, яка не є комунальною, не фінансується з бюджету і не залежить від керівника області.

Ми просто щиро бажаємо здоров'я, успіхів і всіляких гараздів Володимиру Миколайовичу Хоменку!

Редакція газети "Сіверщина".




Теги:Чернігівська ОДА, Володимр Хоменко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar