реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Воюють лише ті, хто не думає про багатства

Коли Британія підкорила Індію, молодий офіцер пішов на ринок і попросив щось в продавця індуса. Індус його проігнорував, а офіцер за це його вдарив. Індус у відповідь вдарив офіцера так, що той був змушений залишити ринок. Офіцер повернувся в свій підрозділ і поскаржився командиру. Командир взяв мішок з грошима і наказав офіцеру повернутись на ринок і віддати гроші індусу, з словами що він дуже хоробрий! Здивований офіцер повернувся на ринок, віддав гроші і сказав йому що той дуже мужній.

Пройшов рік і командир наказав офіцеру піти на ринок, знайти того індуса і дати йому ляпас. Офіцер віднайшов індуса-продавця, який вже розширив свій бізнес і став заможним. Офіцер, перед його клієнтами, дав йому ляпас, але індус просто схилив голову і ніяк не відреагував. Офіцер повернувся до командира, розповів як було і попросив пояснити чому так відбулось.

Командир сказав йому:
- Коли ти вперше його вдарив, він вдарив у відповідь бо був бідний, і все що у нього було - це його честь, яку він захищав. Другий раз ти зустрів індуса з матеріальними багатствами і той не відбивався, бо продав свою честь, отримавши статки які потрібно захищати!

Україна, руками достойних українців, на фронті відстоює свою честь, незважаючи на чиновників, політиків і товстосумів, які думають лише про збереження своїх статків.

Богдан БУДЗ



Теги:Богдан Будз, олігархи, широка війна, Індія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar