реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Водопостачання у Прилуках відновлено. Без Дубіля і московських попів.

За словами заступника міського голови, голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Руслана Котляра, прилучани активно сприяють ліквідації аварії на каналізаційному колекторі, яка привела до збоїв в системі водопостачання в усьому місті.

Відкачувати фекалії у Прилуках допомагать всі: хтось технікою, хтось борщем.
Посадовець зазначив, що найбільш відчутною є технічна підтримка, надана окремими підприємцями та підприємствами. Але є й та, без якої було б важко обходитися і фізично, і морально.

Працівники комунального підприємства “Прилукитепловодопостачання та рятувальники МНС цілодобово працюють над усуненням наслідків аварії. Вони постійно працюють на вулиці за низької температури.

Звісно, спеціалісти мають нагоду зігрітися й відпочити у пункті обігріву, але коли окремі прилучани відвідують їх з гарячим борщем та напоями, працювати стає трохи легше. Адже звичайна кава і добре слово демонструють найбільше розуміння і поваги до їхньої праці.

Називати кожного, хто з перших хвилин аварії допомагав місту, Руслан Павлович не став, оскільки ці люди не потребують популяризації свого імені.

Заступник міського голови Руслан Котляр повідомив, що водопостачання у місті відновлено. Обвідні лінії та насоси поки що справляються з перекачуванням каналізаційних вод.

Прохання до мешканців міста в найближчі дні обмежити зливання великих об'ємів води до каналізації, оскільки збільшення тиску на аварійну мережу може завадити виконанню ремонтних робіт.Час чернігівський

Проте не чути в місті голосу міської голови Олени Попенко - ставлениці партії "Батьківщина" і персонально народного депутата Валерія Дубіля. Та й щось від нього, як земляка, не чути про допомогу. А міг зі своїх "трудових доходів" допомогти - чи грошима, чи технікою...

Не допоміг і прилуцький благочинний московського патріархату о. Миколай Котеленець, прямо біля входу у храм якого і рвонуло. Ба, більше - в інтерв'ю газеті "Град Прилуки" він відверто радіє, що викид лайна стався після водосвяття - аякже, це дало йому можливість грошей зібрати... Проте тепер прилучани цікавляться - що ж то за таку сильну молитву прочитав отець Миколай, що так лайно рвонуло мало не в храм московського патріархату?



Теги:Валерій Дубіль, аварія, Прилуки, московський патріархат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar