реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Владислав Атрошенко закликав істориків дослідити ...корупцію

"Закликаю молодих істориків здійснити наукове дослідження явища корупції в Україні та досвіду з подолання цього негативу іншими країнами», – сказав народний депутат України, засновник благодійного фонду «Поліський оберіг» Владислав Атрошенко під час представлення в Інституті історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського «Вісника Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка».

«Явище корупції для українців нині дуже актуальне, воно серйозно заважає розвитку країни, а студентство – це рушійна сила нашого суспільства, здатна подолати цю хворобу, – наголосив Владислав Атрошенко. – Президент України робить усе можливе для очищення державних органів влади від цієї проблеми, а викорінювати корупцію на місцях, в установах органів місцевої влади і самоврядування – наш із вами обов’язок».

Допомогу у виданні двох томів наукового вісника надав благодійний фонд «Поліський оберіг». У збірнику представлені роботи 40 авторів з історії України та всесвітньої історії. Цією колективною працею чернігівських істориків зацікавилися закордонні науковці, вони просять дозволу на передрук та переклад видання.

Співпраця благодійників фонду «Поліський оберіг» і науковців одним виданням не обмежиться. Попри економічні труднощі, чернігівські меценати продовжить підтримувати науковців і студентів. Про це повідомив сайт БФ "Поліський оберіг"



Теги:Владислав Атрошенко, Поліський оберіг, збірник наукових праць, Корупція, Чернігівський НПУ ім Т.Шевченка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar