реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Владислав Атрошенко підтримав юних математиків

Юних математиків привітали з вдалим виступом на міжнародній олімпіаді в Астані (Казахстан)
14 червня представники партії «Сильна Україна» в аеропорту «Бориспіль» зустріли команду юних математиків, які повернулися з Астани (Казахстан), де успішно захистили честь нашої країни на 51-й Міжнародній математичній олімпіаді.

Цього року Україну представляли шість кращих учасників, які за результатами попереднього відбору здобули право з 5 до 14 липня захищати честь країни на Міжнародній математичній олімпіаді: Богдан Веклич, Максим Чорний, Тимур Хрущов, Дар’я Тєплова, Тетяна Лавинська та В’ячеслав Жениленко. Керівник команди Рубльов Богдан Владиславович, доктор фізико-математичних наук, професор Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка, заступник керівника – Прокопенко Наталія Сергіївна.

Результати можна оцінити як досить вдалі: 1 золото (Богдан Веклич), 2 срібла (Максим Чорний, Тимур Хрущов), та 3 бронзи (Дар’я Тєплова, Тетяна Лавинська, В’ячеслав Жениленко).

В загальному рейтингу Україна зайняла 22 місце серед 100 країн-учасників, випередивши Францію, Великобританію, Іспанію, Індію.
Член Національного Бюро політичної партії «Сильна Україна» Владислав Атрошенко, за фінансової підтримки якого і відбулася ця поїздка, привітав юних математиків та їх вчителів з вдалим виступом та побажав творчої наснаги, віри у власні сили та подальших успіхів на математичному фронті.

"Щиро вітаю вас з успішним виступом на олімпіаді, дякую за наполегливість та високий рівень відповідальності, проявлені вами у найголовнішій справі вашого життя - навчанні. Ваші нагороди є вагомим досягненням України, яким ми по праву пишаємося і на яке покладаємо великі сподівання. Від того, наскільки успішним для вас буде навчання, залежить і ефективність роботи нашої держави у майбутньому. Майбутнє держави - це ви. Сильна Україна завжди підтримувала і буде підтримувати здібну та наполегливу молодь, адже відомо, що найефективнішою інвестицією є та, що вкладена в наших талановитих дітей" В.А. Атрошенко

Інформація
Україна, як незалежна держава, бере участь у змаганнях з 1993 року і за цей час здобула 27 золотих, 39 срібних та 30 бронзових медалей. Для порівняння Німеччина, Франція, Польща, Канада які змагаються з 1959 року поступаються нам за медалями.

У попередній, 50-ій міжнародній олімпіаді, яка відбулася у місті Бремен (Німеччина) у липні 2009 року, взяли участь понад 100 збірних та рекордна кількість учасників - 565 учнів, з яких 2 - українці. Команда України на ювілейній олімпіаді показала вдалий виступ. Усі наші учасники приїхали з медалями, виборовши загалом 3 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди. У загальному заліку Україна посіла 14-те загальнокомандне місце. Однак, за кількістю золотих нагород нас випередили лише Китай, Японія та Росія, нарівні з нашою збірною за цим показником опинилися команди Кореї та КНДР.

Прес-служба Партії «Сильна Україна»




Теги:Астана, юні математики, Сильна Україна, Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar