реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Владислав Атрошенко агітує у Криму

Кримські видання, зокрема, "Крымская газета" та "Евпаторийская здравница" вмістили замовні статті -- інтерв"ю з Владиславом Атрошенком, що названий експертом партії "Сильна Україна" з сільськогосподарських питань.

В них керівник підприємства "Хліб Києва" агітує не тільки за партію Сергія Тігіпка, але й за припинення "підтримки державою низьких цін на продовольчі товари" і виступає за "приватизацію земель сільськогосподарського призначення".
Бо тоді, мовляв, прийдуть інвестиції. Інвестиції прийшли в хімічну і металургійну промисловості, але Україна тепер не має ні хімічної, ні металургійної промисловості -- вони належать олігархам.

В.Атрошенко:" Стоимость 40 миллионов гектаров пашни не менее 200 миллиардов долларов. Понятно, что этот капитал выйдет на полноценный рынок не сразу и не весь. Но оборот даже малой его чатси обеспечит бюджету большие налоговые поступления. При раельной рыночной стоимости земли нынешние владельцы паев получат достойную арндную плату, а не будут зависеть от произвола арендаторов".

Довідка: Владислав Атрошенко -- підприємець з Чернігова, очолював обласну державну адміністрацію за президентства В.Ющенка, який сам його і звільнив, визнавши керівництво областю одним з найневдаліших. З "Нашої України" перейшов до "Сильної України", хоча очолює київське комунальне підприємтство "Хліб України".




Теги:Сильна Україна, приватизація землі, Чернігівська ОДА, В.Атрошенко, Крим


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Василю! Ти, якщо пишеш щось, то хоча б трохи совість май - відповідай за достовірність інформації, яку викладаєш. Я сприймаю критику, але не перекручення і фальсифікацію. Все, що написано тобою - неправда!
avatar
2
Який брехливий і ангажований матеріал, і це все під брендом "Сіверщини". Соромно.
avatar
3
Правильно Василю, а то тут захисники, а в Криму он вони якы. Не соромно Вам шановны горе-ексгубернатори?
avatar
4
О, захисники Влад піднялися. Ату, валі його!
avatar