реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Влада визначилася: не до Сеньківки!

Чернігівська область не братиме участь у міжнародному молодіжному фестивалі «Дружба» у Сеньківці Городнянського району. Про це офіційно заявляє голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

«У програмі до Дня молоді фестиваль у Сеньківці не передбачається. Зважаючи на те, що однією з учасниць заходу є Російська Федерація, яка анексувала Крим та фактично розв’язала неоголошену війну на Сході країни, що призвело до дестабілізації ситуації та численних людських жертв, офіційна позиція обласної держадміністрації чітка і зрозуміла — не підтримувати проведення даного фестивалю.

Враховуючи складну військово-політичну ситуацію, яка склалася на кордоні України і всередині держави, коли існує висока ймовірність збройних провокацій, коли на Донеччині та Луганщині отримують тяжкі поранення і гинуть українські військові – ми не маємо морального права брати участь у зазначеному заході, тим більше говорити про якусь дружбу», - заявляє голова облдержадміністрації.

Що ж стосується заходів до Дня молоді, то вони будуть спрямовані на підтримку громадянської активності молоді та патріотичне виховання молодих людей.

Прес-служба облдержадміністрації



Теги:фестиваль молоді, Володимир Івашко, Чернігівська ОДА, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Немає сумнів, що там будуть піть, пєть і плясать разом придністровці, ДНР-ЛНРівці, кримські шовіністи і їх чернігівські пабратіми, зокрема і
па І-й і ІІ-й чеченській війні.
Саме їх старанно виховували всі ці роки подібні "молодіжні" тирла, зокрема і на кордоні трьох областей.
В той час як чернігівські колобарціоністи все це освячували і продовжать
це роботи в подальшому, скількі б чиновники не заперечували про свою неучасть в цьому.
avatar