реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Рух через Сеньківку відновлений

Через пункт пропуску на українсько – російському кордоні «Сеньківка» вже розблокований. Про це повідомив перший заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний. «Нам удалося оперативно вирішити ситуацію завдяки злагодженим діям прикордонників, дорожників, поліції, територіальних громад та завдяки допомозі Городнянського держлісгоспу» - сказав він.

Нагадаємо, що через снігопад та хуртовину на дорозі в напрямку Чернігів- Сеньківка утворився затор із вантажівок на прикордонному пункті. Рятувальники допомогли витягнути автомобілі та обігрітися їх водіям. Рятувальники ДСНС розгорнули для водіїв мобільний пункт обігріву та польову кухню поруч з пунктом пропуску. Про це повідомляє сайт Чернігівської ОДА.

Вантажівки зі снігового полону визволяла спеціальна техніка. А регулювати рух вантажівок на ділянці дороги Седнів-Сеньківка та уникати аварійних ситуацій допомагали два патрулі обласної поліції.

Але і влада, і рятувальники, і патрульні наголошують, що впродовж кількох днів снігопади та морози будуть тривати, тому водіям краще утриматися від поїздок.

В той же час з російського боку кордону у відповідь на затор прикордонне управління ФСБ Російської Федерації закликало водіїв їхати через пункт пропуску Суджа у Курській області – а це великий гак об’їзду.

Фото прес- служби Чернігівської ОДА



Теги:російсько - український кордон, Чернігівська ОДА, негода, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar