реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Візит радикала: фермера розстрілять!

Сонячним ранком цього четверга до Семенівського району заїхав кортеж з чотирьох автомашин. Район невеличкий та ще й прикордонний, тому він зразу привернув увагу семенівців.

Виявилось, що це до району завітав головний радикал країни, народний депутат, наш земляк Олег Ляшко, на розкішному джипі та ще й з двома машинами охорони.

А в четвертій машині - мікроавтобусі Олег Валерійович привіз допомогу прикордонникам, що служать в цьому районі, якраз до їх професійного свята.

Зустріч проходила в одному з сіл Семенівського району, де дислокується відділ прикордонників. На зустрічі були присутні, крім військових, заступник голови Семенівської райдержадміністрації, голова сільради та мешканці сільської громади.

Зразу ж надали слово депутату і стало зрозуміло, що більше говорити ніхто не буде. Ляшко розказав присутнім про те, як він особисто брав участь у звільненні Маріуполя, як бореться з сепаратистами, як займається у Верховній Раді законотворчою діяльністю та багато іншого. Його яскравий виступ був в звичайному стилі Олега Ляшка - з «міцними», зрозумілими виразами, інколи для когось з образними – наче в 95-му кварталі.

Але місцевих селян більше цікавили земні щоденні проблеми. Такі, як наприклад, закупівельна ціна на молоко. На що їм нардеп розповів, що зараз ним ініційований відповідний законопроект і пообіцяв, що скоро ціна на молоко буде 4-и гривні.

Також один з селян звернувся до депутата з тим, що у селі з’явився фермер, який почав обробляти людські паї і зараз він не може випасати свою корову на тих полях, які ще рік - два тому були нікому не потрібні. Олег Валерійович зразу, не думаючи, порадив розстріляти цього фермера.

Від цієї відповіді у заступника голови райдержадміністрації та сільського голови повідпадали щелепи. Як можна сказати таке на людину, яку давно чекало село? Нарешті вона з’явилась, ожило село, почала оброблятись земля, сільрада та селяни дочекались міцне плече у повсякденних проблемах, – і тут розстріляти. До тями районні посадовці, мабуть, прийшли після того, як вже улягся пил від кортежу високого гостя.

Дуже добре, що головний радикал Олег Ляшко приїхав привітати прикордонників і не тільки щирим словом, а привіз з собою мікроавтобус з формою для військових, берцями, бензопилами та генератором і дарма, що він притягнув за собою взвод особистої охорони - таких людей, як Олег Валерійович треба берегти, зрозуміли семенівці. Бо у парламенті без нього інколи буде нуднувато. І це саме той радикальний лідер, який завжди і відповідь знайде і порадить, хоч, може, не завжди думаючи.

Леон АРХИПЧЕНКО



Теги:Олег Ляшко, фермери, РПЛ, Семенівка, піар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
"Шкода", що на Україні таких Семенівських районів мало. Нема простору для популізму бютівського зразка.
Наявна система формування влади до перемін не призводить. Навіть після масових протестів нічого не змінюється. Змінюються імена популістів і назви їх так званих партій.
Водночас розвиток громадянського суспільства блокується далі після зміни влади. Постмайданні та інші громадські організації ( не політичні ) не мають реального механізму участі в управлінні державою.
Такі "депутати" як Ляшко замість того, щоб розпрацьовувати відповідне законодавство, а також належним чином контролювати силове відомство намагається підмінити своїм піаром звичайну інтендатську службу. Це не тільки аморально, але й шкідливо.
avatar