реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вітання народного депутата від "УДАРу"

Шановні друзі, читачі газети!

Мої щирі вітання вам усім з нагоди головного державного свята — Дня Незалежності України!

24 серпня 1991 року на політичній карті світу з’явилася нова держава — Україна. Ця дата назавжди залишиться знаменною подією в житті українців, коли збулася найзаповітніша мрія, мрія багатьох поколінь патріотів, почався відлік нової ери — ери Незалежної Суверенної України.
Незалежність і державність зростають із глибини нашої тисячолітньої історії. Український народ пройшов тернистий шлях до самостійності через гіркоту поразок, тріумфи і приниження, радість спільних успіхів та перемог.

Ми маємо сьогодні безцінне суспільне надбання — незалежність. Нам і нашим нащадкам розбудовувати і зміцнювати державу, примножувати споконвічну славу України. Ми твердо йдемо курсом, який веде до зміцнення економіки та добробуту кожної родини. Тож будьмо гідними наших предків, чесно та сумлінно працюймо на благо держави, своїх батьків, дітей, онуків.

Щиро бажаю вам здоров’я, щастя, родинного достатку, успіхів та порозуміння. Нехай серця наповнюються гордістю за Україну, а плідна праця буде запорукою становлення міцної і згуртованої заможної держави!

З повагою, Сергій АВЕРЧЕНКО, голова Чернігівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України



Теги:удар, День Незалежності, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar