реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Вітальня «Білої хати». Проста вечеря в хаті

Сьогодні у «Вітальні «Білої хати» — колишній голова Чернігівської облдержадміністрації, а нині — голова Спостережної ради акціонерного товариства «Хліб Києва» Владислав Атрошенко.

В умовах зростання цін на зерно, що, у свою чергу, негативно впливає на подорожчання хліба, В.Атрошенко заявив, що «держава повинна враховувати інтереси соціально незахищених верств населення. Для вирішення цього питання доцільно передбачити цільові дотації малозабезпеченим для придбання продуктів харчування». Крім того, Владислав Атрошенко вважає, що держава має жорстко контролювати рентабельність виробників хліба в залежності від його сорту й обмежити некомпетентне втручання місцевої влади в ціноутворення хліба. «Для врегулювання ситуації на ринку зерна в цілому держава повинна займати більш чітку й активну позицію», — зазначив Атрошенко.

«Біла хата» дізналася, що серед улюблених страв Владислава Атрошенка — оселедець з олією і картоплею.

Подаємо рецепти страв від гостя нашої «Вітальні».

Оселедець з олією і картоплею
Цей простий кулінарний рецепт не забере у вас багато часу, але приємну вечерю для сім’ї гарантовано, вважає гість вітальні.
Продукти: 1 середнього розміру оселедець, 5-7 бульб картоплі, вершкове масло, олія, зелень петрушки.
Надзвичайно простий рецепт цієї вечері ось у чому: оселедець відділяють від шкіри та кісток, нарізують на 8-10 шматочків і з головою та хвостом вкладають в оселедницю, надаючи виду цілої риби. Прикрашають зеленню петрушки. Картоплю очищають, відварюють і подають окремо до оселедця. Вершкове масло та олію подають окремо.

Салат
3 оселедці, 7-8 картоплин, 4 цибулини, 1 яйце, 4 ст. л. сметани, зелень кропу.
Оселедці відділити від кісток, вимочити в молоці й дрібно порубати. Цибулю тоненько нарізати й обсмажити на вершковому маслі. Картоплю нарізати соломкою. Металеву форму змастити олією та викласти в ній шарами картоплю і оселедець. Кожен шар треба змащувати збитим яйцем, рівномірно посипати смаженою цибулею і дрібно нарізаним кропом. Верхній шар треба рясніше змастити яйцем і залити сметаною. Після цього помістити форму на півгодини в розігріту до середньої температури духовку.
От і все. Смачного!




Теги:Гість, Політик, картопля, рецепт, оселедець, страви, Вечеря, Атрошенко, Біла хата, вітальня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar