реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Виставка народної іграшки в Чернігові – всього один день. АНОНС

Експозиція з традиційною народною іграшкою з приватної колекції Тетяни Жогалки, майстер-класи для дітей і дорослих з виготовлення іграшки та новорічних сувенірів, а також різдвяні та новорічні пісні від фольклорних колективів – це благодійна культурно-мистецька акція «Казковий світ народної іграшки» до дня Святого Миколая.

Відбудеться вона 19 грудня в приміщенні торгово-розважального комплексу «Мегацентр», початок – о 14.00.

Майстер-класи для гостей свята проведуть провідні майстри Чернігова Ольга Костюченко (лялка-мотанка), Дмитро Зуганов (вироби з дерева), Ніна Гачегова (сувеніри з соломи), Оксана Лапа та інші.

Кожен присутній може подивитися, як створюються іграшки, а також взяти участь у цьому процесі. Крім того, під час акції «Казковий світ народної іграшки» буде проходити збір коштів і подарунків для вихованців Чернігівського дитячого притулку «Надія».

Родзинкою свята може стати благодійний аукціон від народних майстрів. Ініціатори проведення цього заходу – обласний навчально-методичний центр культури і мистецтв та ТРК «Мегацентр», а підтримку в його організації надають галерея «Круті сходи» та культурно-мистецький центр «Інтермецо".
«Інтермеццо» (м. Чернігів, вул. Шевченка, 9) - це гарні книжки для дитини від святого Миколая.






Коментарі (0)
avatar