реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Висока зарплата угробить вашого чоловіка

Жінки щасливіші і менш схильні до стресу, ніж чоловіки, що працюють, показало дослідження, проведене ОЕСР в 34 країнах, повідомляють ФИНАНСЫ bigmir)net.


Видання констатує, що науковці в черговий раз підтвердили, що чоловікам живеться важче. Сильна стать у розвинених країнах працює більше і отримує більші зарплати, ніж жінки - проте чоловіки при цьому піддаються багатьом ризикам і мають більш низьку тривалість життя.

При цьому жінки витрачають у два рази більше часу на хатню роботу - в середньому більше на 2,5 години на день, пише The Daily Mail з посиланням на дані організації економічної співпраці і розвитку (ОЕСР), яка опублікувала результати онлайн-опитування Better Life Index, націленого виявити найщасливіші нації на основі таких факторів, як стан здоров'я, рівень працевлаштування, доступ до освіти, безпека та баланс робочого часу і дозвілля.

Опитування враховувало стать і вік респондентів. Як з'ясувалося, жінки в 34 досліджуваних розвинених країнах витрачають у середньому 279 хвилин у день на домашнє господарство. Тоді як у чоловіків на ці обов'язки йде не більше 131 хв/день.

При цьому постійну роботу мають 72% чоловіків і 59% жінок. Ще один висновок дослідження: чоловіки відчувають себе здоровішими за жінок, хоча і живуть в середньому на 6 років менше.

Представники сильної статі більше вразливі до ризику вбивства - 3 випадки на 100 тисяч в порівнянні з 1 випадком на таку ж кількість жінок. Також чоловіки на 15% частіше стають жертвами пограбування і насильства.


Експрес online



Теги:хатня робота, сімейне життя, зарплата, жінка і чоловік


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Яка невдала стаття. Нам це не підходить. Тим більше, що живуть чоловіки у нас на 12 років менше.
avatar