реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Вищий господарський суд остаточно відбив атаки регіоналів

Вищий господарський суд України завершив розгляд справи за позовом підприємця Тетяни Жогалко до чернігівського обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка. Вона спочатку претендувала захопити частину приміщення, а потім - майно галереї "Круті сходи", вважаючи його своїм. Повертати борг "Просвіті" і припинити війну з товариством відмовилась.

Минулого року господарський суд Чернігівської області після тривалого розгляду справи відхилив претензії підприємця Тетяни Жогалко. Київський апеляційний господарський суд, куди вона звернулася з апеляцією, також їй відмовив. Не погоджуючись з цими рішеннями, позивачка Т.Жогалко звернулася до Вищого господарського суду. Платячи при цьому значні суми мита замість повернення боргів "Просвіті".

Тут справу розглядала колегія суддів, яка прийшла до висновку: "Касаційну скаргу фізичної особи - підприємця Жогалко Тетяни Миколаївни залишити без задоволення, а рішення Господарського суду Чернігівської області від 21. 11. 2013 та постанову Київського апеляційного господарського суду від 30.01.2014 - без змін".

Тривала війна за мистецьку просвітянську галерею "Круті сходи", затіяна Тетяною Жогалко за підказками регіоналівської влади - завершена. Шкода лише витраченого часу. Тепер правління чернігівської "Просвіти" буде організовувати відновлення галереї "Круті сходи".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Тетяна Жогалко, Круті сходи, чернігівська Просвіта, Вищий господарський суд


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Нарешті загарбникам Жогалкам "Просвіта" дала по руках! давно пора! Мо знов Тетяна побіжить до своїх рожевих соціалісток- комуністок захищатися? Чи до М.І?
avatar