реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Віктор Лазар допоміг акушеркам

Акушерське відділення Чернігівської центральної районної лікарні відсьогодні з сучасним комп’ютером. Так відповів депутат Чернігівської обласної ради, член партії «УДАР Віталія Кличка» Віктор Лазар на звернення працівників цього відділення про надання допомоги відділенню у вигляді сучасної оргтехніки.

Більше 10 років у акушерському відділенні працював один комп’ютер, який вже не тільки «морально» застарів, а й втратив своє функціональне призначення допомагати та прискорювати роботу з інформацією та документами. «Нам, лікарям, на роботі кожна хвилина дорога, адже мова йде про життя новонароджених діток, їх матерів. А вільні хвилини доводилося витрачати на оформлення документів до того ж на старенькому комп’ютері, який і повільно працював і весь час ламався. А ці хвилини такі цінні для наших пацієнтів», - кажуть лікарі відділення.

«Ми вдячні Віктору Леонідовичу, що зрозумів нашу проблему, увійшов в положення та підтримав. Сучасні лікарі повинні користуватися сучасною оргтехнікою» - говорить Сенько Анжеліка Анатоліївна, завідуюча акушерським відділенням Чернігівської центральної районної лікарні.

Техніку передала Ірина Браженко - помічник депутата Чернігівської обласної ради Віктора Лазара.

Прес-служба Чернігівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»



Теги:Віктор Лазар, Чернігівський район, удар, меценат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar