реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віктор Ющенко: "Павліка Морозова ми вивчили до скону..."

Їдучи в Чернігів, лідер "Нашої України", президент (2005-2010 р.р.) Віктор Ющенко був вражений кількістю червоної реклами: "Кажуть, що вони повернуть країну -- а чого вони не повернули її в 1918 році, а опам'яталися тільки зараз?!"

Віктор Ющенко впевнений, що нації має бути соромно за такий розгул комуністів:" Понищили наших дідів, а нам і байдуже... Як вбили нам в голови Павліка Морозова -- так і до скону в нас тримається, до скону..."

Лідер "Нашої України" також прокоментував інші політичні сили, що йдуть на вибори:" Якби в Партії регіонів не було такого союзника, як БЮТ, то ми не мали б такого кримінального закону про вибори. ...Мені важко говорити яку політичну дорогу оберуть партії Королевської і Кличка -- особливо по російському питанню, по мові, по НАТО... Я б хотів, щоб у парламент пройшла "Свобода".

Віктор Ющенко розпочав перебування у Чернігов із покладання квітів до пам'ятника гетьману Мазепі. Скажемо відверто, що без Ющенка він би в Чернігові і не постав. Потім гість відвідав виставку у Колегіумі, яка розповідає про життя чернігівців 100 років тому. Особливо впали йому в око дерев'яні різьблені вироби -- Віктор Андрійович дістав фотоапарат і став робити знімки.

У Борисоглібському соборі Віктор Ющенко оглянув царські врата, на яких зберігся герб гетьмана Мазепи. Після прес-конференції для журналістів та запису на обласному телебаченні він виступив перед студентами Чернігівського Національного педагогічного університету імені Т.Шевченка. А на завершення перебування в Чернігові дав півторагодинне інтерв'ю представникам газет "Сіверщина" та "Гарт".



Теги:Павлік Морозов, Віктор Ющенко, Наша Україна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar