реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Віктор Ющенко і 11-та заповідь

Досить сиплим голосом, певно від утоми, виступав перед студентською та викладацькою аудиторією Чернігівського Державного Педагогічного Університету імені Тараса Шевченка Президент України Віктор Ющенко. Того ж дня Президент своїм Указом ЧДПУ ім. Т. Шевченка присвоїв статус національного.
У виступі перед викладачами та студентами Віктор Ющенко відзначив великий внесок, який зробив цей навчальний заклад у розвиток української освіти. «Ваш Університет носить великі традиції. Пройдена велика історична і педагогічна школа. Зі стін цього Університету вийшли десятки тисяч педагогічних фахівців», – сказав Президент.
Під час спілкування Віктору Андрійовичу, задавали запитання із залу «записками», деякі з них були без підпису, на що він і образився.
«Є деякі записки, які не підписані. Шановні, ви ж не комуністичні часи живете! Чого ви боїтеся? Ви ж вимагаєте від мене публічної відповіді, будьте мужніми. 11-а заповідь - не бійся!», - заявив він, читаючи запитання з залу.
Запитання в записці стосувалось відновлення Батурина, теми близької чернігівцям. Адже чимало студентів-істориків постійно беруть участь в археологічних експедиціях у колишній Гетьманській столиці.
Через кілька хвилин Президент знову отримав записку без підпису.
«Ну ви подивіться... Ні шановний пане Президенте, ні ответа, ні прівєта. Що за культура спілкування. А видно ж, що написала культурна жінка», - зауважив він.
Виступ глави держави в Чернігівському університеті транслювали у прямому ефірі Національна телекомпанія України, Національна радіокомпанія України та Всесвітня служба УТР.
Після Педагогічного Університету Кандидат на посаду Президента відбув до Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.
Також у зв’язку із візитом, ще чинного Президента, місто отримало ще один позитив –у центрі Чернігова нарешті досить якісно почистили дороги.
Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (1)
avatar
1
За что звание национального? За голоса на выборах?
avatar