реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Викриття лукавого Шустера

Голова обласного об’єднання організацій роботодавців Чернігівщини депутат Чернігівської міської ради від партії УДАР Сергій Аверченко та голова Чернігівського обласного об’єднання організації роботодавців «Сіверщина» депутат Чернігівської обласної ради від партії ПРП Віктор Лазар заявили, що участь у шоу Шустера коштує від 40 до 60 тисяч.
Про це вони заявили клубі «Чиста політика» 10 березня під час прес-конференції, присвяченої створенню на Чернігівщині Ради підприємців.

Підприємці також уточнили, що це дуже великі суми для них і тому вони не можуть донести свою позицію через всеукраїнські ЗМІ. Надія лише на чернігівські.

Довідка. Савік Шустер -- громадянин Італії, національність очевидна, погляди -- зрозумілі, якщо всів шоу побудовані на гризні. Невипадково президент України Віктор Ющенко (2005-2010 роки) Віктор Ющенко назвав такі шоу собачими боями, на яких роздирають Україну.




Теги:шоу Шустера, В.Лазар, підприємці Чернігова, С.Аверченко


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Від 40 до 60 тис. в якій валюті?)
avatar
2
Звісно, що у національній валюті.
До речі, в ході обміну думками під час прес-конференції її учасники прийшли до висновку про крайню необхідність бізнес-спільноті мати вільні ЗМІ і хоча б одну місцеву передачу в електронних ЗМІ з робочою назвою "Вільне слово" або "Вільний погляд".
Ця їдея була висловлена після озвучення вартості присутності на шоу у Шустера і закликів керівників Ради підприємців висвітлювати події чесно у "наших ЗМІ".
avatar
3
Для того, щоб були чесні ЗМІ, треба і підприємцям не зажимати гроші в кулак та на Альпи, а вкладати у розвиток тих самих ЗМІ. Тільки ж не державним та комунальним вкидати на бутерброд з маслом, на квартиру біля міського парку, на нову автомашину, на особняк редактору, а дійсно вільним ЗМІ, яких, ой, як небагато!
avatar