реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Віктор Лазар проти "Вени" і брудних листівок

Після невдалої спроби збудувати торгово-розважальний комплекс «Караван» у Масанах у 2007 році, інвестори вирішили збудувати його під Черніговом, на землях Чернігівського району.
Тодішній голова райдержадміністрації, побачивши, скільки робочих місць буде створено і який це буде приріст до районного бюджету, підписав розпорядження про виділення землі інвесторам.

Із Віктором Лазарем говорить наш кореспондент.

Конкуренція краща за монополію

— Вікторе Леонідовичу, як Ви думаєте, чому тоді інвестори не потрапили до Чернігова?
— Я думаю, що тоді був величезний спротив з боку компаній і партнерів «Вени». Знаєте, в житті і в бізнесі всі хочуть бути монополістами. Хоча це дуже важко. От чому не зайшов «Карван», «Епіцентр», «Метро»? Такі торговельні комплекси є мало не в кожній області. Тому що є певна група, яка цей ринок відстоює і бореться за свою долю, як може.

— Але ж боротися можна по різному…
— Так, можна розвивати свій бізнес, а можна просто «не пущать». Але такого не буде. Я думаю, що все стане на свої місця. Розвиток так довго стримувати неможливо.

— Тоді, майже 4 роки тому, проти Вас з’явилися наклепницькі листівки, Ви збирали прес-конференцію, щоб спростувати їх.
— Так, я запрошував усіх журналістів газет, радіо і телебачення. Адже місто було тоді заклеєне листівками з моїми портретами. Я розумію, що в політиці немає друзів і ворогів, а є вічні інтереси. Але інтереси інтересами, а діяти треба по-людськи.
Досі шукають винного у наклепах

— Вікторе Леонідовичу, а Ви не боїтеся називати «Вену» причетною до тих подій із «Караваном»? Вам це не зашкодить?
— Я вже перестав боятися. Я нікому нічого поганого не зробив. Добре відношуся до бізнесу, в тому числі й до «Вени». Усе ж вони щось зробили в нашому місті, щось побудували. Я сам там інколи якісь товари купую. Щось мені в них подобається, щось ні. Це — життя. Нічого страшного в цьому нема. Але бізнес треба вести більш-менш порядно.

Владислав САВЕНОК, скорочено.

Повністю читайте в газеті "Сіверщина" за 31 березня.




Теги:монополія, В.Савенок, Чернігів, вена, конкуренція, В.Лазар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar