реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Виконком Соколова надав "знижку" забудовнику Пузану

Чернігівський міський відділ поліції відкрив кримінальне провадження у зв’язку з можливими фактами зловживання службовим становищем членами виконавчого комітету Чернігівської міської ради при укладанні договору з ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан, на будівництво біля річки Стрижень.

Поліціянти, через суд, намагалися отримати доступ до оригіналів документів, зокрема, договору між Чернігівською міською радою та забудовником про згоду сплати пайового внеску при будівництві групи багатоквартирних житлових будинків по проспекту Перемоги, 119. Про це повідомляє сайт Чернігівщина: події і коментарі

Деснянський районний суд м.Чернігова задовольнив клопотання слідчого поліції та надав дозвіл на отримання оригіналів вищезазначених документів. Адже, документи необхідні слідчому для підтвердження або спростування факту зловживання службовим становищем службовими особами Чернігівської міської ради.

Як повідомляється в ухвалі суду від 20 жовтня 2015 року, зловживання службовим становищем службовими особами Чернігівської міської ради завдало збитків міському бюджету у сумі 683249,68 грн.

Як повідомляє громадський активіст Олександр Гашпар на своїй сторінці у Фейсбуці, «683249,68 грн. - це сума знижки, яку виконком Чернігівської міської ради 6 скликання надав директору ТОВ "Житлобудсервіс" Григорію Пузану, як своєму постійному нежадібному клієнту - забудовнику, при визначенні розміру пайового внеску за здійснення останнім незаконної забудови на березі Стрижня».

Нагадаємо, що довкола будівництва на березі річки Стрижень було вже кілька гучних скандалів.



Теги:Стрижень, Олександр Соколов, Олександр Гашпар, Чернігівська міська рада, забудовники


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чего теперь гонять бурю в стакане воды. дома стоят люди вложили деньги, купили квартиры, чего теперь пиариться.
avatar