реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

Викачування яйцем -- по-науковому

Сільське куряче яйце — це живий зародок. Яйце може легко вмістити в себе величезну кількість зовнішньої інформації. Коли квочка сокоче на гнізді, вона «розмовляє» зі своїми яйцями. Річ у тім, що яйця були знесені в різні дні, а вилупитися курчата мають майже в один день. Своїми дивними звуками курка визначає ступінь дозрівання яйця й дозріле яйце відсуває на периферію, а холодне посуває ближче до центру. Помічено, що зародок також відповідає курці в ультразвуковому діапазоні. Таким чином, стає зрозумілою цілюща, очищувальна дія свіжих сільських яєць.

Методика:

хвора людина має зручно влаштуватися в кріслі чи на ліжку та, акуратно взявши обома руками яйце, покласти його на центр грудей. Після цього треба глибоко й вільно подихати кілька хвилин, поки яйце й долоня не запульсують разом. Це означає, що сталося співналаштування людини та яйця. Як курка налаштовується на яйце, так само й людина має налаштуватися на нього.

Після налаштування слід устати й по голому тілу покатати яйцем, ніби вбираючи, втягуючи в яйце хворобливу енергію та інформацію. Це можна порівняти з тим, як на липкий валик чіпляється бруд з одягу.

Котити яйце потрібно повільно, рівномірно й колами. Починати слід із ділянки сонячного сплетення й по спіралі розширювати коло впливу. Далі друга зона — навколо пупка, й третя зона — центр грудей.

Після цих головних загальних ділянок людина може додатково очистити свої власні проблемні зони.
Наприклад, зона жовчного міхура, зона нирок, зона суглобів...
У разі мігрені потрібно кілька хвилин потримати яйце на лобі й на скронях.

Таку процедуру, викачування яйцем, слід проводити не частіше одного разу на день. Близькі родичі також можуть зробити цю процедуру своїм лежачим хворим. Якщо робить хтось чужий, то він повинен налаштуватися спочатку на пацієнта, а потім уже «зарядити» саме яйце.

Я вважаю, що найліпше, якщо цю процедуру робить сама хвора людина.

Яйце не слід виливати в склянку з водою й розглядати, милуватися своїм негативом. Ліпше його розбити й відразу змити в унітаз.
Після процедури рекомендую прийняти гарячий душ, потім облитися холодною водою.

Володимир БОЛСУН,
лікар-невропатолог.
Джерело: http://www.zid.com.ua/ukr_creativework/vykachuvannya-yaj
tsem--tehnolohiya-mynuloho-chy-majbutnoho



Теги:жовчний міхур, Нирки, викачування, яйце, народна медицина, невропатолог


Читайте також



Коментарі (0)
avatar