реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Виїзне засідання уряду на Чернігівщині

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом із урядовою командою в п'ятницю відвідав із робочою поїздкою Чернігівську область, під час якої ознайомився з підготовкою регіону до початку навчального року та відвідав освітній заклад, що був пошкоджений унаслідок російської агресії та де наразі тривають відновлювальні роботи, повідомляє пресслужба уряду.

"Завдяки допомозі міжнародних організацій уже відновлено вікна та двері, систему опалення та облаштовано укриття. За підтримки Держагентства відновлення триває реконструкція їдальні, яка була повністю зруйнована. Уряд на це виділяв відповідні кошти", - розповів Шмигаль.

Крім того, урядовці ознайомилися з роботою та перебігом відновлення дитячої лікарні, пошкодженої російськими снарядами. За підтримки партнерів у закладі розпочато ремонтні роботи та облаштовано укриття з автономним енергозабезпеченням, що дасть змогу надавати допомогу навіть за відсутності електроенергії.

"Наразі заплановано роботи з добудови інших укриттів. Завершено ремонт приміщень для встановлення сучасного комп'ютерного томографа. Продовжуємо працювати з партнерами щодо реалізації таких проєктів", - сказав Шмигаль.
Інтерфакс- Україна



Теги:Чернігівська ОДА, укриття, уряд Шмигаля


Читайте також






Коментарі (0)
avatar