реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Відпочивати в Магадані, а дітей вчити в Астрахані

Так сьогодні побажав депутатам обласної ради, які зняли з порядку денного питання про євроінтеграцію, депутат від опозиції, викладач Сергій Журман.

Вітання з євромайдану у Києві передав депутатам Віктор Лабазов, заступник голови Народного Руху. А його колега, комуніст Едуард Шуман запевнив, що вступ у Митний союз підписалися більше 100 тисяч жителів Чернігівської області.

Влучно говорив керівник опозиції в обласній раді Олександр Кодола:" Треба вирватися з братніх обіймів Кремля. А купка олігархів - пройдисвітів готова перетворити нас на вірнопідданих Російської імперії".

Віктор Лазар розказав як народний депутат із партії регіонів (чи не Михайло Чечетов? - ред.) три тижні тому мав квиток у Вільнюс. А зараз виступають уже проти асоціації. Чи ж не скажуть про нас нащадки словами Тараса "славних прадідів великих правнуки погані"?

Це викликало нервову реакцію колишнього секретаря обкому комуністів по ідеології, депутата від соціалістів Миколи Рудька, який став цитувати іншого вірша Шевченка, напоумлюючи інших депутатів які вони всі неграмотні. Довелося Віктору Лазарю відповісти словами іншого поета - Дмитра Іванова про "окраїнців" замість українців.

Сесія голосувала дружно, як заведено. Курс Президента - підтримуємо, який би він не був. Якщо він поміняється за вечір - також підтримаємо! Адже, як зауважив інший знавець класиків марксизму- ленінізму, голова обласної ради Анатолій Мельник, "нам не нужны истерические порывы, нам нужна мерная поступь железных отрядов пролетариата".

Іван КОЛИВАН



Теги:Чернігівська обласна рада, Кодола, опозиція, Журман


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Пану Олександру Кодолі. А як голосували депутати В.Кауфман та С.Сергієнко?
avatar
2
Голосували вони всі як один з регіоналами, як впринципі і завжди))
avatar