реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Відпочинок з дітьми стане кращим в Україні?

Публічне акціонерне товариство «Базис» стало першим підприємством Чернігівщини, яке подало заявку на Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) – „100 кращих товарів України” у 2012 році у галузі послуг. Послуг для дітей - з організації дитячого дозвілля.

Підприємство «Базис» відоме чернігівцям у першу чергу за мережею «Піццерий», їдалень та кафе, а також оптовою торгівлею продтоварами.
Однак новий дитячо-сімейно-спортивний розважальний комплекс «Базис» у мікрорайоні Масани дав змогу поліпшити сферу розваг у Чернігові загалом.

Послуги з організації дитячого дозвілля, сімейного відпочинку з дітьми й спортивні заходи в розважальному комплексі поступово стають дуже популярними, як ознака здорового способу життя та європейських традицій у проведенні вільного часу.

Перший етап конкурсу - „100 кращих товарів України” – це регіональний конкурс „Чернігівська якість-2012”. Заявки на нього приймаються до 8 червня.

Комісія експертів визначить переможців регіонального етапу. Кращі підприємства матимуть змогу представити свою продукцію, роботи, послуги на Всеукраїнському рівні.

На знімку: дитяче дозвілля в сімейно-спортивному розважальному комплексі «Базис» у мікрорайоні Масани.

Прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія»



Теги:Базис, відпочинок дітей, якість послуг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar