реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Відпетляти Єрмаку не вдасться

У відповідь на істеричне хамство української влади конгресвумен Вікторія Спратц, яка написала, нагадаю, лист Байдену з вимогою перевірити зв'язки з рашкою єрмака та татарова, зробила наступну заяву.

"Я знаю, що президент Зеленський веде небезпечну війну з підступним ворогом. Він витрачає багато часу на створення міжнародної підтримки, щоб захистити свою країну, але у нього є постійна внутрішня проблема, яку він повинен вирішити – голова Офісу президента Андрій Єрмак", - йдеться у заяві.

Вона перерахувала кілька серйозних звинувачень на адресу Єрмака:

- Витік інформації в Білорусь і зрештою в Росію про операцію України із захоплення "Групи Вагнера", що призвело до її провалу;

- Погане керівництво невдалими мирними переговорами з Росією перед війною;

- Запевнення українського керівництва, що у лютому нападу з боку Росії не відбудеться, всупереч західній розвідці, щоб перешкодити Україні належним чином підготуватися до війни;

- Саботаж Херсону та надання його росіянам для організації трагедії батальйону "Азов";

- Затягування термінових закупівель військової техніки через Міністерство оборони України та висування необґрунтованих або навіть незаконних умов;

- Цілеспрямоване затягування через свого заступника Олега Татарова призначення незалежного антикорупційного прокурора.

Спартц також заявила, що отримала підтримку від американців і українців, і розуміє, чому її коментарі вразили Міністерство закордонних справ України.

"Я закликаю Міністерство розглянути мою заяву з тією серйозністю, якої вимагають ці запитання щодо пана Єрмака, замість того, щоб розпочинати нападки ad hominem, як це було досі. Українцям і американцям буде краще, якщо наші уряди відповідатимуть з належною обачністю, а не захисними банальностями", - йдеться у заяві.

А тепер в мене питання до тих, хто вважає, що Спратц просто грається у вибори і підігрує Кремлю: вона хоч в одному слові неправа?

І ще одне. Затямте - США підтримують і підтримуватимуть Україну. Але Україна - це не Зеленський. І тим більше - не Єрмак. І абсолютно правильне бажання американських політиків, особливо таких як Спратц, які в темі і розуміють, хто із ху - вибити з гри єрмачню означає, що вони не хочуть здати Україну Кремлю. Навпаки.
Вони хочуть, щоб їх гроші і підтримка йшли за адресою. А не використовувалися зграйкою, в кращому випадку, цинічних ларьочників. Які не погидують нічим за зайві 100 баксів.

Так що слова Спратц - це слова далеко не тільки Спратц. І не респів. Це - питання від всього американського політикуму. Які дали висловити українці за походженням і діяльністю. І відпетляти єрмачні вже не вдасться. Як і сховатися за чином ЗСУ та українського народу.

Мухи - окремо, котлети - окремо.

ЗИ: І щоб поржати. Знаєте, як зараз тупа ОПшна ботня намагається накинути на Спратц? Пише, що вона просто вдало вийшла заміж за багатого фермера. І тому їй купили місце в Конгресі. Не жартую)) Ну, власне, чого очікувати від подоляків, лещенок, дмитролитвиних та іншого сміття. Сміття породжує тільки сміття.

ЗИЗИ: До речі, всі, хто не хоче бачити далі власного носа, згадайте, як люди єрмака на цьому тижні влаштували провокацію проти Залужного. А тепер згадайте, кому Байден дарував ручку, якою він підписував закон про лендліз.
А так-то так - це просто респи російський наратив женуть. І Спратц - просто дружина фермера з Індіани, який їй купив місце в Конгресі. І ще її хвалив Трамп - значить, вона російський агент ггг

А справжня політика - вона в телеграмі ахах.
Ну, й все це випадковість, не більше, угу.

Богдан БУТКЕВИЧ(на фото)



Теги:Богдан Буткевич, Спартц, російсько - українська війна, Андрій Єрмак, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У нас є нормальний фемінітив «конгресменка» замість англомовної кальки «конгресвумен». Правильне прізвище Спартц.
avatar