реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Відновлення "Сіверщини": ще один крок

Чергове засідання правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка загалом сформувало редакційну колегію для відновлюваної газети "Сіверщина", знищеної в час януковичівської влади.

"Укрпошта" розпочала передплату на газету за передплатним індексом у католозі 33580. Оформити її можна у всіх відділеннях зв'язку та листонош Чернігівщини.

Наразі до редколегії увійшли Василь Чепурний, Сергій Павленко, Сергій Соломаха, Андрій Кужель, з рядом інших авторитетних людей ще йдуть перемовини.

Правління також розглянуло питання про хід виконання рішень науково- практичної конференції по мові, проведеної взимку "Просвітою", НАІЗ "Чернігів стародавній" та БФ "Ніжен".

Правління і з задоволенням констатувало факт прийняття звернення Чернігівської районної ради про відміну закона Ківалова- Колєісніченка і сподівається на прийняття такої ж заяви сесією обласної ради.

На засіданні також розглянуто питання підготовки до 25-річчя незалежности України.

Член правління Володимир Поліщук передав на ремонт приміщення "Просвіти", затопленого взимку внаслідок прориву труби теплопостачання, значну суму коштів від проекту "Люстраційний бюлетень".



Теги:Сіверщина, БФ Ніжен, Чернігівська районна рада, чернігівська Просвіта, Чернігів стародавній


Читайте також



Коментарі (0)
avatar