реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Відкривають російське, закривають кримсько-татарське...

Новий Міністр культури України, молоді і спорту видумує проект російськомовного телебачення для тимчасово окупованих територій. І практично знищені Міністерством культури України в 2019 році всі друковані ЗМІ культурологічного напрямку, серед яких і "Кримська світлиця". А сьогодні вже знищують ТРК АТР. І планують перекрити практично вже з 28 січня 2020 року доступ до українських ЗМІ

У той же час, країна-агресор запустили кримськотатрський канал, запустили україномовний сайт, а тепер ще й планують запустити україномовне телебаченя і україномовну газету. Зрозуміло, - це продукти пропаганди, а не ЗМІ.

Але факт є фактом. У той час, коли ми знищуємо реально необхідні інформаційні державницькі ЗМІ, - то про яку інформаційну реінтеграцію ми говоримо. Адже Розпорядження Кабінету Міністрів України "Про схвалення Стратегії інформаційної реінтеграції Автономної Республіки Крим та м. Севастополя" від 27 грудня 2018 р. № 1100-р до сих пір не виконується. Що минулою владою, що і теперішньою. Чи не так, пане Володимир Бородянський - Міністр культури, молоді та спорту України ?

Висновок для мене очевидний - в уряді технократів працюють диверсанти!

В українських державних центральних органах влади шостий рік здійснюється імітація бурної діяльності з питань деокупації Криму. Тепер можемо порівнювати, що робиться в українській політиці, а що в російській, і хто кого та куди інтегрує. Чи не так, шановні ?

Андрій ЩЕКУН



Теги:АТР, Андрій Щекун, гібридна війна, окупація Криму, міністр Бородянський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar