реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Від рук російських терористів загинув голова луганської "Просвіти"

В полоні луганських бойовиків помер старший викладач катедри історії України Луганського державного університету, заслужений працівник освіти України, голова Луганського обласного об'єднання ВУТ «Просвіта» ім. Тараса Шевченка - Володимир Федорович СЕМИСТЯГА...

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

В.Ф.Семистяга був захоплений терористами ще 23 червня (тобто – під час дії т. зв. «режиму припинення вогню») та утримувався ними в будинку Луганської ОДА. Смерть просвітянина, за певними відомостями, настала ще 27 червня, проте до 30 червня терористи її приховували.

Справжня причина смерти – наразі невідома через неможливість проведення належного розслідування в умовах захоплення міста бойовиками. Зокрема, якщо навіть безпосередньою причиною був серцевий напад (а Семистяга мав проблеми із серцем), то можна лише здогадуватись, як на стан його здоров’я вплинули здійснювані терористами щодо нього насильницькі дії та психологічний тиск… Останнє повідомлення від нього було проханням про привезення терористам документів на трикімнатну квартиру в центрі міста.

Чернігівська "Просвіта" висловлює щирі співчуття родині патріота і всій лугаснькій "Просвіті" та вимагає від Президента рішучих дій по очищенню української землі від російських окупаційних військ та п'ятої колони!

Правління чернігівського обласного об'єднання ВТ "Просвіта" імені Т.Шевченка



Теги:АТО, Просвіта, Луганськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Вічна пам`ять. Герої не вмирають.
avatar