реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: траур в Україні і контрнаступ

Сьогодні в Україні - траур по 49 десантниках, вбитих росіянами в Луганську, та 5 прикордонниках, убитих окупантами в Маріуполі. Цікаво, чи хоч на пальцях однієї руки порахуємо росіян, які висловлять співчуття українцям чи будуть по-каннібальськи пританцьовувати?

О 12-ій годині буде загальнонаціональна хвилина мовчання.

Між тим, українські силовики знищили два блок-пости терористів. В тому числі у Станично- Луганському районі, а біля Слов'янська запобігли прориву оточення. Втрати серед бойовиків уточнюються.

У місті Щастя, яке визволене від російських терористів, банда "ополченців" здалася в полон під орудою якогось "Баті".

Уночі відбулися бої в місті Амвросіївка Донецької області. Повідомлень про жертви нема.

Біля Краматорська знищено більше 50 бойовиків неслов'янської зовнішності. Ще біля 150 тримали поранення. Авіацією знищено склад боєприпасів бойовиків - вибухи лунали три години після авіаудару через пожежу, що виникла. Схоже, нарешті українська армія має злість на російських окупантів.

Українські десантники, що за ніч відбили дві вогневі атаки російських терористів, за повідомленням Дмитра Тимчука, дуже розвеселилися від повідомлень російських брехливих ЗМІ про дніпропетровську бригаду, яка підняла прапор Росії і передають бойове вітання Путіну.



Теги:АТО, Краматорськ, Луганськ, російсько- українська війна, російські терористи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar