реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Луганський аеропорт розблоковано

Українська армія і батальйони територіальної оборони підійшли впритул до Луганська і готові до штурму обласного центру. Звільнені ряд сіл. Кільце навколо Луганська звужується. Бойовиків намагаються відрізати від російського кордону.

Звідти знову пройшла колона російської бойової техніки під російськими прапорами - ніяких ДНР та ЛНР, неприхована агресія Росії наяву. Проте цього разу наші ефективно дали відсіч - за даними Дмитра Тимчука, ударом авіації були знищені дві вантажівки з терористами, частина окупантів повернулася в Росію, частина все ж прорвалася в Україну.

"Розблоковано луганський аеропорт. Після розблокування терористи завдали удар по позиціях сил АТО в аеропорту з РСЗВ "Град". Також бойовики обстріляли блокпост сил АТО поблизу села Стара Краснянка. Обстріл проведений зі стрілецької зброї. Втрат серед силовиків немає", - повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив".

В той же час народний депутат Руслан Марцінків з посиланням на одного з бійців, що перебуває в Луганському аеропорту, заявляє, що інформація про розблокування аеропорту є дезінформацією.

Терорист на прізвисько Бабай втік з України разом з іншими російськими казакамі.

Луганський активіст Дмитро Снєгирьов повідомляє: "З понеділка терористи планують запустити виробництво на Луганському патронному заводі. Незважаючи на те, що працівники і керівництво заводу зараз перебувають у вимушеній відпустці, бойовики вирішили цю проблему шляхом залучення фахівців з Російської Федерації, зокрема з міста Барнаул.

За інформацією джерел бойовики запросили шістьох фахівців, які мають професійний досвід у цій галузі. З Росії також завезені і всі комплектуючі.

Також з Росії запрошені фахівці з ремонту важкої бронетехніки на заводі "Жовтнева революція" в Луганську. Відзначимо, власник заводу росіянин.
Для цього виробництва вже підготовлено 4 цехи.

Зараз на заводі вже здійснюється бронювання (обшивка листами металу) транспорту, який перевозить терористів, - "Урали" і "КамАЗи".
Листи металу доставляють з Алчевського меткомбінату, власником якого також є росіянин".



Теги:АТО, Бабай, Алчевськ, російсько- українська війна, Луганськ, російські терористи


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Так он и в Донецке разблокирован ополчением
avatar