реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Вибух у квартирі в Чернігові: причина - дружина?

20 січня о 12:15 до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про вибух в одній з квартир на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку по вул. Горького, 54, що в обласному центрі.

Рятувальники, які прибули за викликом, в одній з кімнат оселі знайшли 41-річного господаря, якій з ознаками контузії не розумів де знаходиться, вивели його назовні та передали медпрацівникам.

В результаті вибуху чоловік отримав термічні опіки різного ступеню 50% тіла та був доставлений до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні. Про це повідомило управління ДСНС в Чернігівській області. Фото надано рятувальниками.

За результатами проведення попереднього зовнішнього огляду було встановлено, що несучі конструкції зовнішніх стін та міжповерхові перекриття будинку пошкоджень не зазнали. Пошкоджені майно, вікна, вхідні двері та балкон квартири, де стався вибух, вхідні двері двох сусідніх квартир.

На даний час рятувальниками проведено евакуацію мешканців будинку. Комунальними та аварійними службами міста проводиться обстеження систем життєзабезпечення, після чого буде прийнято рішення про підключення будинку до системи газо, водо,електропостачання.

Попередня причина вибуху порушення правил експлуатації газового обладнання (вибух газу). Остаточна причина встановлюється.

Для надання допомоги залучалось 3 відділення пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах та автодрабині, та аварійні служби міста.

Сусіди свій присуд уже встановили: чоловік посварився з дружиною і вирішив укоротити собі віку...



Теги:ДСНС в Чернігівській області, вибух газу


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Так посварився чи зрадила? Редактору хочется чтоб зрадила видно. А сусіди казали про посварився :) З ким зрадила будь ласка напишіть в наступній статті, як саме зрадила? Чи була зрада з групою осіб? І жінчин телефон вкажіть про всяк випадок. Аффтар пиши ісчо :)
avatar