реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Вибори від Єрмака вигідні тільки Росії

Єрмак заявив, що "ми хочемо зробити все необхідне, щоб провести місцеві вибори по всій території України наприкінці жовтня. Ми працюємо для цього 24 години сім днів на тиждень".

Насправді, такі вибори вигідні ВИКЛЮЧНО Росії.
Адже вибори у жовтні:

А) Не будуть справедливими і вільними, тобто навіть формально не відповідатимуть Мінським угодам, тому що не відповідатимуть українському законодавству. Адже збережеться вплив російських спецслужб в регіоні, і за півроку демонтувати його не вийде, навіть якби відбулася формальна передача контролю за кордоном. Це означає, що легітимною місцевою владою в результаті таких виборів стануть люди, призначені Кремлем.

Б) Українські ЗМІ не зможуть працювати на окупованій території.

В) Проукраїнські громадяни не зможуть брати участь у виборах ні в якій якості, оскільки в атмосфері російського терору одразу будуть убиті або кинуті у підвали.

Г) Вибори легітимізують терористів на Донбасі і в Україні загалом, що послабить Україну, її можливість рухатися в напрямку Європи, і сприятиме перенесенню війни з Донбасу на всю територію України.

Д) Вибори і вільне пересування терористів спричинять кримінальний вибух в країні.

Є) Влада Зеленського абсолютно не говорить про неприпустимість амністії терористам, які вчинили тяжкі злочини (хоча це прямо передбачено Женевською декларацією від 17 квітня 2014 року, під якою стоїть підпис Лаврова). Оскільки тяжкими злочинами згідно з українським законодавством є всі злочини, за які передбачено більше 5 років ув'язнення, виконання підписаного означало б звільнення Донбасу від 50-100 тисяч терористів і колаборантів. Однак Зеленський мовчить про це, хоча ще в квітні минулого року обіцяв, що амністії не буде!

Ж) У результаті виборів імовірність великої війни різко зросте, оскільки, здобувши легітимність своїм ставленикам на Донбасі, Росія значно більш схильна буде до ескалації, яку вже можна буде видавати за внутрішній конфлікт. Думаю, це головна задача легалізації терористів Росією.

З) Вибори з великою імовірністю започаткують процес зняття санкцій з Росії, що у свою чергу посилить Росію і її схильність до посилення агресії і здатність вести тривалу війну.

І)Вибори на Донбасі у жовтні майже напевно послаблять підтримку Україні з боку країн Заходу, оскільки їхні уряди будуть схильні вважати, що питання територіальної цілісності України знято.

Тому робимо висновки. Вибори в умовах окупації, без мінімум 2-3 років деокупації тих територій категорично неможливі.
І хто пропонує таке вирішення питання, без реальної деокупації, - ворог України і Українського народу.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:гібридна війна, Олександр Палій, вибори на окупованих територіях, агенти Москви, Андрій Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar