реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вибори: чуда не буде

Сподіватися на чудо після цих виборів не варто. Ці парламентські вибори в Україні – один із класів нашої складної школи демократії.
Про це 28 жовтня під час виборчого марафону у Львівському прес-клубі повідомив проректор УКУ, представник ініціативної групи «Перше грудня» Мирослав Маринович.

«Я би сприймав ці вибори як один із класів нашої складної школи демократії», – зазначив Маринович.

«Ситуація безнадійна, передусім, тому, що в суспільстві не визріло альтернативи тому, що ми маємо. Якщо народ дає себе підкуповувати, зрікається своїх прав, не домагається, щоб політичні партії пропонували якісь реальні альтернативи…Оскільки немає цієї реальної альтернативи, я не сподіваюся на чудо», – пояснив Маринович.

За його словами, в головах самих українців немає розуміння того, що потрібно для України сьогодні, а політтехнологія доводить наш парламентаризм до краху.

«Ми розвіюємо на цих виборах наші чергові ілюзії. Я хотів би, щоб ми навчилися робити правильні висновки. Щоб ті люди, які продали свій голос, через місяць-два спитали себе, чи правильно вони зробили. І, можливо, вони усвідомлять, що зробили неправильно», – додав Маринович.

На його думку, радикальна зміна в українському парламенті прийде тоді, коли з’явиться нова суспільна сила
.

західна інформаційна компанія



Теги:Мирослав Маринович, підсумки виборів, перше грудня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar