реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Шаман іде на Путіна

А ще не можу втриматися, щоб не подати уривок з чергового виступу Івана Яковини. Це ж треба: накопичити стільки зброї, заточити під себе всі силові структури, вважати себе самодержцем всієї Росії - а тут один шаман, який повільним кроком іде на Москву...

"...Ще більш дивна історія сталася в Бурятії. Там пройшли вибори мера Улан-Уде, на яких «переміг» кандидат від «Єдиної Росії», якому, як зазвичай, просто «намалювали» перемогу.

Одночасно з цим повз місто проходив шаман Олександр Габишев, який йде в Москву «відправляти в пекло демона-Путіна». Бурятські опозиціонери поїхали на зустріч до шамана на своїй «газелі» — хотіли привезти його виступити на центральну площу міста. Поліція цих людей затримала, мікроавтобус у них відібрала. Сотні людей на площі стали вимагати відпустити затриманих, почався мітинг протесту.

Поліція заарештувала «організаторів» цього мітингу — народу прийшло ще більше. Почалися бійки з поліцією і ОМОНом, влада почала глушити зв’язок у центрі міста, глава регіону поспіхом його покинув. Вночі влада вимкнула в центрі міста освітлення, але там залишаються сотні людей — такого кшталту Майдану в Росії не було ще ніколи!

Своїми тупими діями, спровокованими острахом шамана (!), російська влада спровокувала початок революції, причому не в Москві чи Пітері, а за Байкалом! Народ там вирує, люди їдуть протестувати в Улан-Уде з сільської місцевості і навіть із сусідніх регіонів. Ну, а шаман тим часом крокує у напрямку до Москви, залишаючи за собою цілі регіони, які не бажають більше підкорятися Путіну і Кремлю".

Мирослав МАРИНОВИЧ



Теги:шаман, режим Путіна, Бурятія, Мирослав Маринович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar