реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Виборці самі визначають за кого їм голосувати

Шкода, що політична війна окремих політичних сил, які вважають себе опозицією, ставить під сумнів здоровий глузд і реальні факти, національні інтереси країни. Так, «об’єктивні» опоненти третього Президента Віктора Ющенка вперто розповсюджують побрехеньку про начебто його головну вину щодо обрання В.Януковича у 2010 р. через те, що він начебто закликав своїх прихильників голосувати проти всіх.
Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна» вирішила оприлюднити арифметичне спростування цієї «качки», яке ще в 2010 році зробив відомий чернігівський експерт, заступник обласної організації Української народної партії Сергій Соломаха.

Отже, цифри доводять:

У І-му турі Ю.Тимошенко підтримало 6 млн. 159 тисяч виборців (25,05%), а у ІІ-му - 11 млн. 593 тис., тобто підтримка виборцями Ю. Тимошенко зросла на 5 млн. 434 тис. голосів. В той час як у І-му турі за А. Яценюка проголосувало 1 млн. 712 тис., В. Ющенка - 1 млн. 342 тис., О. Тягнибока - 352 тис., А. Гриценка - 296 тис. виборців. Сумарно це становить 3 млн. 702 тис. голосів виборців.
Зверніть увагу, Ю.Тимошенко підтримало у ІІ-у турі аж на 1 млн. 645 тисяч виборців більше ніж отримали голосів у І-му турі разом А. Яценюк, В. Ющенко, О. Тягнибок, А. Гриценко.


Невже за Ю. Тимошенко, а не за В. Януковича, проголосувала переважна більшість виборців, що І-му турі голосували за С. Тігіпка (3 млн. 211 тис.), П. Симоненка (873 тис.), В. Литвина (579 тис.), І. Богословської (102 тис.) ?
Звісно, ні!

До речі, сумарно ці прихильники В. Януковича отримали у І-му турі 4 млн. 763 тис. голосів виборців. І це аж на 968 тис. голосів менше ніж додалося В. Януковичу прихильників у ІІ-му турі виборів.

Отже, якщо припустити, що у ІІ-му турі виборів Ю. Тимошенко підтримали 968 тис. прихильників С. Тігіпка, то звідки у неї взялися, крім усіх голосів прихильників А. Яценюка, В. Ющенка, О. Тягнибока, А. Гриценка, ще додатково аж 677 тисяч голосів виборців ?

С. Соломаха нагадав, що ніхто з вище названих кандидатів у президенти також, як і В.Ющенко, не закликав на передодні ІІ-го туру виборів у 2010 році голосувати своїх прихильників за майбутню політичну бранку режиму Азарова-Януковича.

Які ще потрібно докази і аргументи щоб переконати деяких патріотів, що самі виборці, а не політики, визначають за кого їм голосувати ?

Отже, виникає закономірне питання: хто і чому нахабно бреше?


Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна»


На світлині протестний мітинг під час "ковбасної революції" у січні 1990 року на стадіоні ім.Гагаріна в м.Чернігові









Коментарі (0)
avatar