реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Вибір Кличка-молодшого

33-річний завидний наречений, чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі Володимир Кличко уперше з’явився на людях зі своєю мініатюрною подругою - 20-річною американською актрисою Хайден Панеттьєрі, виконавицею однієї з головних ролей у серіалі «Герої».
Зіркова парочка прийшла на церемонію нагородження найкращого мюзиклу, що відбулася у німецькому місті Гамбурзі.

«Вони вже деякий час разом, - цитує рідного брата боксера-холостяка Віталія Кличка німецький таблоїд Bild. – Володимир зараз на сьомому небі. У нього багато подруг, але Хайден перша, з ким він з’явився перед пресою».

Перші серйозні занепокоєння в армії прихильниць Кличка-молодшого виникли ще на початку року. Тоді преса та інтернет-видання розповсюдили фотознімки, на яких папараці застукали Володимира і Хайден біля готельного басейну у Маямі. Спортсмен і актриса разом святкували новорічні свята. На світлинах вони мило спілкуються, обіймаються... Найбільше такі фотодокази зайнятого серця Володимира Кличка розлютили німецьку модель і актрису Альону Гербер, яка, за її словами, була попередньою пасією боксера, та роман з якою він ретельно приховував. Пишногруда білявка, втім, була переконана, що усе це несерйозно, мовляв, не більше, ніж “гра на публіку”.

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі познайомилися рік тому на одній із книжкових презентацій. І вже за кілька днів парочку помітили в одному із клубів Лос-Анджелеса. Нова дівчина Кличка-молодшого – на 13 років молодша, на 43 см нижча і на 59 кг легша за нього (зріст Володимира - 1,98 м, вага - 109 кг; а Хайден - 1,55 м, і 50 кг відповідно).

Фото Bild

На фото: Володимир Кличко із Хайден Панеттьєрі, як каже Віталій Кличко, - на сьомому небі від щастя.

За інф. vz.lviv.ua




Теги:Гамбург, Лос-Анджелес, Володимир Кличко, серіал Герої, Боксёр, Хайден Панеттьєрі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar