реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Ви будете свідками розпаду сучасної росії!

На її уламках постане щонайменше сорок незалежних держав. Для порівняння зараз у складі ерефії 83 суб’єкта федерації. Все це силою і підкупом об’єднані народи і держави. Росія - справжня тюрма народів. Це остання клаптикову імперія світу.

У складі ерефії зараз 21 республіка - це держави з проголошеним державним суверенітетом, з усіма ознаками держави і державної влади. Ці держави населені різними народами, зі своєю унікальною культурою. Також у складі ерефії 9 країв, 46 областей, 1 автономна область і 4 автономні округи. Ці народи і держави втоплені у власній крові людоненависницькою ідеологією російського імперіалізму, яка називається рускій мір. Проти цієї ідеології російського фашизму зараз бореться зі зброєю у руках український народ.

На уламках росії, зокрема постане незалежна держава - Ерзянь мастор - Країна Ерзянь. Землі Ерзянь Мастор — це переважно південна частина Нижньогородської області і сучасна Республіка Мордовія, а також невеликі прилеглі території сусідніх регіонів. Щоби простіше пояснити Ерзянь Мастор лежить у межиріччі річок: Волга, Ока, Мокша та Сура.

Як і коли це станеться? Це станеться неодмінно, бо є люди які готові померти за те, щоб російська тюрма народів розвалилася. А головне, що є люди, які готові жити ідею розвалу сучасної російської імперії. Ці люди щоденно методично наближають крах ерефії. Ми, українці, мусимо дочавити російський імперіалізм, або будемо приречені на постійні повторення війн з російською імперією.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam!

Андрій КОВАЛЬОВ



Теги:розпад Росії, Андрій Ковальов, ЕРЗЯ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar