реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Велокріплення на автомобіль: популярні типи

Автомобіль відкриває нові можливості та дозволяє без особливих зусиль дістатися до певної локації. Ось тільки багато хто воліє на велосипедні поїздки, насолоджуючись активним проведенням часу, а також фізичними навантаженнями на свіжому повітрі. Але для того, щоб доїхати до такого бажаного свіжого повітря, потрібно подбати про транспортування байка за допомогою автомобіля. Звичайно ж, можна розібрати двоколісний транспорт і помістити всі частини в стаціонарний багажник і в салон на задні сидіння. Ось тільки це рішення не завжди актуально, оскільки не у кожного є бажання займатися складанням велосипеда, перебуваючи в лісі. Більш цього, розміщені в салоні елементи можуть доставити дискомфорт пасажирам і самому водієві.


Спеціально для вирішення вищезазначених проблем, було створено велокріплення (велокрепление на автомобиль), яке дозволяє з легкістю взяти з собою кілька байків, надійно закріпити їх і не займатися розбиранням / збіркою. Варто зазначити, що сьогодні на ринку представлені найрізноманітніші моделі, які встановлюються як на дах, так і на фаркоп.


Які моделі актуальні?


● Особливою популярністю користуються аксесуари, здатні перевозити 2-3 велосипеда. На сайті магазина Pro-Eco представлені і ті пристрої, за допомогою яких можна закріпити та транспортувати 4-5 велосипедів. Багато що залежить від марки, моделі й модифікації автомобіля;


● У каталозі також представлена велика кількість продуктів, вантажопідйомність яких досягає 60 кг. Максимальний показник у цій групі 80 кг, тому перед прийняттям остаточного рішення в плані покупки, рекомендується ознайомитися з усім асортиментом;


● Найбільш часто автомобілістами купуються кріплення, що дозволяють встановити велосипед за колеса і раму;


● В наявності також представлені варіанти, виготовлені з алюмінію і сталі. Причому виробів з алюмінію більше, оскільки вони вважаються більш міцними;


● Компанія Pro-Eco - це відмінний вибір для шанувальників шведського бренду Thule. Компанія акцентує увагу на виробах саме цієї марки, оскільки вона є еталоном якості і дозволяє сповна насолодитися самим поняттям «європейський рівень». Крім Thule, кожен бажаючий може придбати в магазині кріплення для велосипеда таких брендів, як Whispbar, Yakima, Hapro, Peruzzo і т. П.


Кожне велокріплення супроводжується детальною інформацією, тому завдяки веб-ресурсу користувач може дізнатися опис, характеристики, а також відгуки. Представлений на сайті відеоогляд також дозволить скласти цілісне враження про продукт і прийняти остаточне рішення. Щоб підібрати саме ту модель, яка ідеально підходить під особливості марки та моделі авто, рекомендується скористатися опціональним пошуком на порталі. Менеджери також готові надати повноцінну консультацію і надати допомогу у виборі, тому шанувальники класичного методу консультування, завжди можуть звернутися до фахівців, скориставшись представленими на сайті контактними даними.


Жителі Києва можуть відвідати фізичний магазин, де у них з'явиться можливість не тільки оглянути цікаві продукти, а й позбавити себе від необхідності самостійної установки і пристосування. Співробітники магазину із задоволенням і абсолютно безкоштовно проведуть всі роботи. Що стосується покупців з інших міст України, то доставка здійснюється за допомогою Нової пошти, а методи оплати настільки різноманітні, що кожен бажаючий зможе без проблем підібрати ідеальний для себе варіант.




Теги:велокріплення, фаркоп, споживач, автомобіль


Читайте також



Коментарі (0)
avatar