реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

"Великий князь" руського народу

14 січня 2014 року о 14:30 у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відбудеться презентація роману-дилогії видатного російського письменника, публіциста та дослідника Юрія Сбітнєва «Великий князь», за яку автора було удостоєно у 2009 році Всеросійською історико-літературною премією «Олександр Невський».

Юрій Миколайович є тією людиною, яку доля недаремно нагородила талантом письменництва та літературним хистом, завдяки яким він став широковідомим у різних країнах світу.

Доля руського народу та одного з кращих його представників — благовірного князя-миротворця Ігоря Чернігівського, стала головною темою роману.

Протягом багатьох років свого життя письменник займався дослідженням літописної спадщини Київської Русі.

Унікальність твору «Великий князь» полягає в тому, що створений на основі вивчення стародавніх літописів, оригінали яких до нас не дійшли, цей високохудожній доробок історичної романістики написаний істинною російською мовою.

Книга є чудовим зразком історичної прози, яка допоможе поринути у глибину душі руського народу та доторкнутися до витоків його давньої віри.



http://www.cult.gov.ua/news/2014-01-11-4802



Теги:Чернігово- Сіверщина, Великий Князь, Русь - Україна, князь Ігор, Юрій Сбітнєв


Читайте також



Коментарі (0)
avatar