реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Великий Брат уже слідкує?

Вітаю співгромадян. «Мобільний застосунок для контролю режиму обсервації та самоізоляції запущено, його невикористання прирівнюватиметься до порушення режиму та спричинить накладення штрафів, повідомив віце-прем'єр міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.»

На яких законних підставах вводиться стеження за громадянами ? Хто здійснюватиме стеження ? Ким «буде прирівнюватись» ? Агов, Зеленський ! Ти геть від страху з глузду з’їхав ? Ти гарант Конституції !

У нас є Омбудсмен, чи теж на обсервації ? Хочу почути голос для історії. Чи може розцінювати мовчанку як згоду з зеленими «бєспрєдєльщиками ?»

Я за карантинні обмеження, як один із елементів боротьби з епідемією. Підкреслюю – один із. Але категорично проти обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина. Всі обмеження повинні проводитись у строгій відповідності з Конституцією та Законами України. Все інше – злочин, за який доведеться відповідати в першу чергу Президенту Зеленському. Незнання законів не звільняє від відповідальності. Перепрошую за банальність.

Сергій СЕМЕНЕЦЬ



Теги:команда ЗЕ, Сергій Семенець, порушення Конституції, Великий Брат, Стеження


Читайте також



Коментарі (0)
avatar