реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вчіться у радикалів!

Знайомтеся - Петро Андрійович Бурий, радикальний депутат Менської міської ради із с.Стольне.

Учора Петро Андрійович разом з Примаковим - Гайдукевичем розробив нову "схему" дерибану землі. Він подав на розгляд сесії 4 заяв від себе, своїх близьких та родичів, на отримання земельних ділянок площею по 2га кожна, запевнивши депутатів, що має велике бажання працювати на нашій родючій землі, та буде відкривати СФГ (сімейне фермерське господарство).

Отже, радикальні депутати, а їх, на жаль, більшість у Менській міській раді, знехтувавши ветом на виділення землі, за яке самі ж і голосували кількома сесіями раніше, задовольнили прохання шановного Петра Андрійовича та виділили йому 8 га родючих столенських земель.

Ми будемо пильно слідкувати, як продвигаються справи у новоствореного СФГ, адже це перша, скажімо так, ластівка у Менській ОТГ Разом з цим,є великий сумнів, що ця земля не піде в аренду тому ж таки Гайдукевичу з дальнішим продажем.Сумно, але кого вибирали - те й маємо.

P.S. Всі ті, хто вже більше року оббиває пороги міськради та хоче отримати 2 га землі, але так і не може - об'єднуйтесь в родини, створюйте СФГ, приносьте документи, і буде вам земля, ця "схема" реально працює. Петро Андрійович Бурий не дасть збрехати!

Андрій ДМИТРЕНКО



Теги:Менська міська рада, Примаков, Стольне, РПЛ, дерибан землі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar