реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Вбивство «Лісника». Без емоцій

Підбірку фактів про резонансну операцю СБУ у Києві підготувало виданняwww.0522.ua

СБУ йшла на затримання, а не ліквідацію «Лісника». «Лісник» був не на передовій, а в Києві. І в цій квартирі було вилучено багато зброї і вибухівки.

«Лісник» першим відкрив вогонь. В іншому випадку співробітники спецназу не постраждали б. Фактично СБУ була змушена знешкодити вогнем у відповідь злочинця, який вбив під час затримання одного співробітника, а другого важко поранив.

Чоловіка, який розпочав стріляти у квартирі, де були інші цивільні люди і маленька дитина, як мінімум, не варто безапеляційно зараховувати до героя.

Дитина і її батьки, судячи з усього затримані, за якими накопичилося ще більше запитань, залишилися живі. Це факт і його реально можна вважати результатом героїзму постраждалих спецназівців.

«Лісник» — відомий герой АТО і «Лісник» вбитий — це різні люди. Перший живий, хоч і не здоровий, тому, що переніс операцію на серці. Це публічно підтвердили авторитетні люди — ті, хто з ним знайомий особисто.

Маніфест «Лісника» — це насильство і терор, більше схоже на «релігію насильства» Чарльза Менсона — відомого багаторазово екранізованого злочинця в США, що зібрав секту і вбив всіх підряд. Якщо прибрати з цього маніфесту обгорткові терміни «свобода», «боротьба з внутрішньої окупацією», то залишиться лише терор і насильство. Тут і зараз. І це вже є «світле майбутнє» ...

Діяльність «Лісника» в «ПС» — це інтриги, розкол, «Ярош — сільський учитель», потрібно боротися з Києвом, а потім «підемо на Москву» ...

Зміст повідомлень про «помсту побратимів» — це реальне пекло. Як і ресурси, які це тиражували. Особливо з урахуванням того, що загиблий спецназівець більше року воював на передовій в найгарячіших точках АТО і вважався одним з кращих і авторитетних бійців «Альфи». Тому питання — то хто із загиблих реальний патріот?

Сама реакція подвижників «Лісника» використовується для розкачки ситуації всередині країни. Ні більше, ні менше. По тому ж зразку, як свого часу робилися акції «батальйонного братства» і «фінмайдана». Більшість акаунтів, через які тиражуються заклики до помсти, анонімні боти, хоч і красиво «причесані». Почерк більшості коментарів вгадується — «кремлеботи», нещодавно переїхали з Сколково на вулицю Савушкина. На хвилі закликів про помсту вкидається «фейковий» документ «з міноборони» з красиво описаним змістом «як ліквідувати добровольців».

Очевидно, що відкритих питань по спецоперації залишається багато. Але так само очевидно, що різкий сплеск використання в соцмережах слова атентат дуже може бути результатом лекцій для спеціально-навчених працівників «фабрики тролів» країни - агресора.



Теги:Ярош, АТО, Лісник, Спецназ, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar