реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вбивство Ірини Фаріон

Вона померла у лікарні після пострілу в неї, що здійснив начебто парубок, який кілька тижнів вичікував під її будинком. Поліції ніхто не повідомляв про нього - чекає собі когось хлопець та й годі, може свою дівчину... Виявилось - вбивця.

Буде багато версій - росіяни вміють вкидати зразу 4-5, щоб заплутати, щоб у всіх виникла думка: не все так однозначно. Але для нас має бути однозначним - це вбивство за те, що вона українка. І я впевнений, що зроблено воно росіянами, хай навіть рукою якогось чергового зрадника сташинського...

Так як росіяни вбили Вадима Гетьмана, В'ячеслава Чорновола, здійснили замах на вбивство (отруєння) Віктора Ющенка, а ще раніше - Льва Ребета, Степана Бандеру, Євгена Коновальця, Ігоря Білозіра, Василя Стуса, Володимира Івасюка... Це створювати щось нове і корисне вони не вміють, а вбивати навчились ще від своїх предків - андрофагів.

Вбивство Ірини Фаріон - постріл в Україну. Проте це вбивство уже від безсилля - бо Україна воює і на сході, і на півдні. Воює і переможе. А вбивство цивільної людини показує безсилля кацапів, що не можуть перемогти на полі бою.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:російсько - українська війна, Ірина Фаріон


Читайте також






Коментарі (1)
avatar
0
1
Мені ж цей злочин нагадав вбивство антипода Фаріон - Бузини.
За погляди.
avatar