реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Куліч: "У жодній партії я не був!"

На прес- конференції в "Експертній думці" колишнього голови Комітету виборців України Олександра Черненка, який нині балотується кандидатом у народні депутати по списку Блоку Петра Порошенка, інший кандидат - Валерій Куліч розказав, що сьогодні зранку побачив, що його сіті-лайти, з передвиборчою агітацією, були заліплені наліпками «регіонал».

«Тож, мені б хотілося пояснити всім, що до вступу у президентську партію, я не був причетний до жодної іншої політичної сили»,- зазначив Куліч. Ще, кандидат закликав своїх опонентів вести чесні передвиборчі перегони, без чорного піару, порушення правил та підкупу виборців.

Олександр Черненко переконаний, що ті, хто вдається до чорного піару - програє. У той же час, відповідаючи на питання - чи варто розповідати про приховування одним із кандидатів, що балотується в Чернігові, десяти років своєї біографії, про його участь у скандальному київському будівництві, про раптову участь у приватизації оборонного підприємства, що наводить на причетність до спецслужб, - писати і розповідати треба, якщо це правда.



Теги:КВУ, округ 205, Блок Петра Порошенка, Валерій Куліч, чорний піар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Правда не може бути чорним піаром. Публічні люди повинні бути готові до оприлюднення правди, для них незручної. ЇЇ шукати не довго завдяки інтернетові. Просто набери, наприклад Валерій Куліч чи Анатолій Долеско... А взагалі придумали ж детектор брехні, то так само можна б вдатися до детектора-виборця, бо цей спектакль з вилами та іншою мішурою профанує свободу вибору і валить правопорядок.
avatar