реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Валерій Куліч: " Цей уряд ніякий!"

Генеральний директор ТОВ "Форсаж" Валерій Куліч, який буде балотуватися в народні депутати по 205 округу Чернігова, в розмові з кореспондентом нашого сайту так оцінив діяльність уряду Арсенія Яценюка: "Оцінюю його ніяк. Жодного потрібного закону, жодної потрібної дії для реальних реформ, зате повно безглуздих і пафосних заяв".

Валерій Куліч, який очолює сільськогосподарське підприємство, не бачить реформ а аграрному секторі, зокрема, в оподаткуванні.

"Зате чиновники як вставляли палки в колеса - так роблять це і зараз" - каже Валерій Куліч. Він переконаний, що коли закрити 80 відсотків міністерств - ні економіка, ні суспільство цього й не помітять.

Валерій Петрович пригадав, що єдиний рік, коли на митниці не брали хабарів, коли чиновник не намагався керувати підприємцями - це коли уряд очолював Юрій Єхануров. "А як тільки прийшла Юлія Тимошенко - все повернулося" - Валерій Куліч. Прикладом для реформування є для нього Грузія, що була символом корупції, а зараз є прикладом ефективних європейських реформ.

Довідка: Валерій Куліч висунутий мажоритарником на виборах по 205 округу (Чернігів) від "Блоку Петра Порошенка".

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:уряд Яценюка, блок Порошенка, реформи, Валерій Куліч, 205 округ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar