реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Дубіль пішов до Фірташа

У Верховній раді створено міжфракційне об'єднання народних депутатів "За вітчизняних промисловців та підприємців - роботодавців України".

Про це повідомляє прес-служба Федерації роботодавців України.

Згідно з повідомленням, головні завдання об'єднання - представляти та захищати інтереси української промисловості та бізнесу.

У міжфракційне об'єднання на даному етапі увійшли 15 депутатів - члени фракцій Партії регіонів, "Батьківщини", а також парламентарі, які не увійшли до жодної з фракцій, інформує прес-служба ФРУ.

У склад міжфракційного об'єднання "За вітчизняних промисловців та підприємців – роботодавців України" також увійшли депутати: В'ячеслав Богуслаєв, Таріел Васадзе, Валерій Дубіль, Сергій Дунаєв, Олександр Єдін, Ігор Єремеєв, Віктор Жеребнюк, Юлій Іоффе, Сергій Кальцев, Володимир Кацуба, Анжеліка Лабунська, Ярослав Москаленко та Олександр Нечаєв.

"Головою міжфракційного об'єднання було обрано заступника голови парламентського комітету з питань інформації та інформаційних технологій, голову Харківської обласної організації роботодавців "Граніт" Анатолія Гіршфельда. Гіршфельд входить до складу президії Федерації роботодавців", - йдеться у повідомленні.

Секретарем об'єднання став секретар парламентського комітету з питань промисловості та інвестиційної політики Віталій Немилостивий.

Члени депутатської групи, незалежно від політичних переконань, відстоюватимуть інтереси вітчизняних виробників у питаннях формування державної промислової політики, підкреслюють у Федерації.

"В першу чергу нам необхідно прийняти закон про промисловість, якого наразі немає. Це має бути базовий закон, який дає чітке визначення ключових понять: національний виробник, технологічний устрій виробництва, високотехнологічна продукція, інноваційний продукт", - відзначив Гіршфельд.

Також депутати нового міжфракційного об'єднання вважають за необхідне внести зміни до законодавства про державні закупівлі.

Зокрема, необхідно визначити критерії, за якими національний виробник матиме преференції під час державних закупівель. Одним з таких критеріїв має бути облік сплати податків, у тому числі з операцій із держзакупівель.

Як відомо, Федерацію роботодавців очолює олігарх Дмитро Фірташ.ПіК

Від редакції "Сіверщини".
Як відомо, Валерій Дубіль балотувався і переміг у Чернігові, як опозиціонер. Навіть "Свобода" підтримала саме його, незважаючи на відстуність націоналістичних поглядів.



Теги:Батьківщина, опозиція, свобода, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
перший крок тушки до влади... І який Дубіль роботодавець? хіба бандитам роботу давав...
avatar
2
Пригадується, "Сіверщина" агітувала за Івана Осадціва -- дійсно, націоналіст, українець, професіонал- лікар. Але та ж "Свобода" підтримувала Дубіля. Тож тепер "получай, дєрєвня, трактор!"...
avatar
3
Все ж краще, ніж імітуючи опозиційність у регіоналів гроші просити...
avatar