реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В затриманому автомобілі знайшли біля 200 тисяч гривень та зброю

Скандал із затриманням автомобіля - за даними штабу Корбана він належав штабу Березенка - завершився влученням вмісту машини. У багажнику автомобіля було знайдено два ящики з конвертами по 400 гривень у кожному, а також соціальні угоди. Також було знайдено три заряджені магазини до автомату Калашникова, військова аптечка і переговорні пристрої.

Всю ніч тривало протистояння біля затриманої машини. Міліція вивезла двох молодих людей, що були в машині, для опитування.

Близько дванадцятої години на місце подій прибув начальник чернігівської міліції Антон Шевцов для огляду заблокованного автомобілю.

Проте передвиборчий штаб запустив інший хід - відповідальність за машину взяв на себе інший кандидат, Тарас Костанчук. За його словами, затримане авто належить йому і люди, які знаходилися у середині – його підлеглі. Окрім цього, гроші та зброя, яку знайшла міліція, також Костанчука.

Під час свого виступу перед журналістами, кандидат неодноразово називав свого опонента Корбана «фейковим патріотом», який, на думку Костанчука, не має «жодного морального права йти під прапорами УКРОПУ».

Нагадаємо, про те, що Костанчук буде брати на себе відповідальність за затриману автівку першим, під час брифінгу, повідомив Геннадій Корбан.



Теги:проміжні вибори, Тарас Костанчук, Геннадій Корбан, округ 205, Березенко, укроп


Читайте також



Коментарі (0)
avatar