реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

В Україні треба битися за українську мову (оновлено)

Під стінами Верховної ради з боку Маріїнського парку зібралося близького п’яти сотень молодих чоловіків. Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Молодики розмістилися колонами в парку. Станом на 00:06 вони перекрили вулицю Грушевського. Міліція не перешкоджає їхнім діям.
"Ми тут стоїмо за Партію регіонів", -- кажуть молодики. З Одеси виїхало 6 автобусів на підтримку законпроекту московських агентів Ківалова- Колесніченка.

З підприємств Кривого Рогу для акцій на захист російської мови в Києві 5 червня привезуть понад півтори тисячі охоронців місцевих підприємств, яких у ці дні знімуть з роботи. Таким чином, татарин Ахметов розпалює міжнаціональну ворожнечу.

Біля парламенту заплановане проведення позачергових сесій Івано-Франківської та Львівської обласних та міських рад.

Також під стінами Ради пройде позапартійна акція у рамках кампанії «Займіться ділом, я не язиком!» на захист української мови. Серед її учасників – дисиденти, письменники, співаки, мовознавці та багато інших небайдужих. Подібні акції відбудуться і в інших містах, приміром, у Алчевську, Вінниці, Кіровограді, Одесі, Ужгороді, Чернігові та ін.

Як повідомлялося раніше, Окружний апеляційний суд Харківської області заборонив двом групам громадян проводити рознесені в часі і просторі акції на захист української мови 5 червня.

Влада, не здатна вирішити економічних питань, знову грає на мовній карті. Що є ознакою політичної імпотенції. Тому і відповідати владі треба так, як на фото.



Теги:українська мова, Верховна Рада, законопроект Ківалова- Колесніченка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar